.
.
  • .
    Stay
.
TYHJÄ
Total: 0.00 €
.

GSM-hälytin

GSM-hälytin

Suojaa Kotisi GSM-Hälytysjärjestelmällä

HomeAlarm.fi on erikoistunut GSM-hälytysjärjestelmiin. Miellä on laaja valikoima ja monen vuoden kokemus alalta. Meillä on kaksi eri HomeSecure GSM-hälytintä: BASIC ja PRO mallit. HomeSecure BASIC on täydellinen hälytysjärjestelmä asuntoon, kesämökkiin tai omakotitaloon. HomeSecure PRO sopii kaikkiin rakennuksiin, mutta varsinkin heille jotka haluavat parhaan mahdollisen hälyttimen kaikilla toiminnoilla.

Räätälöity GSM-Hälytin Suojaa Kotisi

Meillä on monen vuoden kokemus GSM-hälyttimistä ja autamme mielellämme sinut löytämään sopivan ratkaisun. Ota yhteyttä meidän asiakastukeen tai myyntiosastoon puhelimitse, sähköpostitse, tai chatin kautta.

GSM-hälytin - Tehokasta Valvontaa

Yksi tehokkaimmista tavoista ehkäistä murtoja on tehdä yhteistyötä naapureiden ja lähellä asuvien ystävien kanssa. GSM-hälyttimellä voit ottaa kaiken irti arvokkaasta verkostosta, sillä voit määrittää hälytysviestin tai puhelun myös suoraan naapurin/ystävän puhelimeen omasi lisäksi. Näin naapurisi voi käydä tarkastamassa tilannetta, mikäli et itse ole paikalla.

On myös mahdollista yhdistää IP-kameravalvonta hälytysjärjestelmään, tarkoittaen että voit tarkkailla silmillä mitä kotona tapahtuu ja kenties tallentaa videokuvaa murtovarkaasta.

GSM-hälyttimen Komponentit

Keskusyksikkö

Keskusyksikkö on gsm hälyttimen aivot. Jokainen ilmaisin lähettää langattoman signaalin keskusyksikköön hälytyksen sattuessa. Keskusyksikkö lähettää SMS-tekstiviestin ja soittaa hälytyspuhelun määrättyihin puhelinnumeroihin.

Eri järjestelmissä on eri asetusmahdollisuudet. PRO järjestelmässä on sisäänrakennettu näppäimistö josta voit kytke virityksen päälle ja pois päältä.

Jokaisessa hälytysjärjestelmässä on kotona viritys (yövalvontatila), tarkoittaen että liiketunnistimet ovat pois kytkettynä kotona ollessasi, mutta talon ikkunat ja ovet ovat vartioituna.

Langattomat Ilmaisimet

Keskusyksikköön voi kytkeä monta eri ilmaisinta. Yleisimmät ovat ovi/ikkuna ilmaisimet ja liiketunnistimet. Mutta tämän lisäksi voit kytkeä palovaroittimen, kaasuvuotoilmaisin, vesivuotoilmaisimen jne. suoraan keskusyksikköön suojataksesi kotisi kaikista vahingoista. Kaikki ilmaisimet toimivat langattomasti paristoilla, tarkoittaen että voit välttää kaapeli sotkun.

Ovi/Ikkuna Ilmaisimet

Ovi/Ikkuna ilmaisimet koostuvat kahdesta osasta. Yksi osa kiinnitetään kehykseen, ja toinen osa oveen tai ikkunaan. Välittömästi oven tai ikkunan avauduttua, osien välillä olevan magneettisen kentän hajottua, ilmaisin laukaisee hälytyksen lähettämällä signaalin keskusyksikköön.

Liiketunnistimet

Liiketunnistimet rekisteröivät liikettä jopa 8 metrin etäisyydeltä, 100 astetta vaakasuorassa sekä 55 astetta pystysuorassa. Tarkoittaen että yksi liiketunnistin huonetta kohtaan riittää.

Tunkeutujan tulessa sisään, liiketunnistin rekisteröi liikkeen välittömästi ja lähettää signaalin keskusyksikköön joka laukaisee hälytyksen.

On mahdollista ostaa lemmikkiystävällisiä liiketunnistimia mikäli sinulla on lemmikkieläin kotona. Tällöin lemmikki voi liikkua vapaasti kotona vaikka hälytysjärjestelmä on päälle viritettynä.

.