.
.
  • .
    Stay
.
TYHJÄ
Total: 0.00 €
.

Mökkihälytin

Mökkihälytin

HomeSecure Murtohälytin Kotiin tai Vapaa-ajan asuntoon

Suojaa kesämökkisi varkailta HomeSecuren murtohälyttimellä. Meidän järjestelmillä ei ole kuukausimaksuja tai piilotettuja kuluja.

Verkkokaupastamme löydät kaksi eri järjestelmää: HomeSecure BASIC 433MHz ja HomeSecure PRO 868MHz. HomeSecure BASIC on tehokas ja taloudellinen ratkaisu, ja HomeSecure PRO on ammattilaistason hälytysjärjestelmä.

HomeSecure järjestelmiä on helppo asentaa ja käyttää. Voit ohjata järjestelmää kauko-ohjaimella, näppäimistöllä ja etä-ohjata suoraan puhelimesta käyttäen meidän ilmaista iPhone/Android mobiilisovellusta tai tavallisilla tekstiviesteillä.

Mökin GSM Hälytysjärjestelmä

HomeAlarm.fi on erikoistunut GSM-hälytysjärjestelmiin. HomeSecure BASIC on täydellinen hälytysjärjestelmä asuntoon, kesämökkiin tai omakotitaloon. HomeSecure PRO sopii kaikkiin rakennuksiin, mutta varsinkin heille jotka haluavat parhaan mahdollisen hälyttimen kaikilla toiminnoilla.

Räätälöi täydellinen paketti itsellesi meidän lisätuotteilla. Voit aina ostaa lisää ilmaisimia, liiketunnistimia, sireenejä, kauko-ohjainta jne. On myös mahdollista yhdistää IP-kameravalvonta hälytysjärjestelmään, tarkoittaen että voit tarkkailla silmillä mitä kotona tapahtuu ja kenties tallentaa videokuvaa murtovarkaasta.

Näin Toimii HomeSecure Mökkihälytin

HomeSecurella pyrimme mahdollistamaan tehokkaan suojauksen murtovarkailta ja tunkeutujilta tuhlaamatta rahaa vartiointipalveluihin. HomeSecure hälytysjärjestelmällä sinä/ystäväsi/perheenjäsen/naapuri vastaanottavat tekstiviestin ja/tai puhelun hälytyksen sattuessa. Näin apu saapuu erittäin nopeasti ja tarkastuksen tekevä henkilö voi tarvittaessa hälyttää poliisit paikalle. Kun hälytys laukaisee, järjestelmä lähettää SMS-tekstiviestin ja soittaa hälytyspuhelun määrätyille puhelinnumeroille, samanaikaisesti kun sireeni hälyttää. Huomio ja meteli ovat tunkeutujan pahin vihollinen ja riittää useimmiten tunkeutujan pois-ajamiseen.

Hälytysjärjestelmän Komponentit

Keskusyksikkö

Keskusyksikkö on hälytysjärjestelmän aivot. Jokainen ilmaisin lähettää langattoman signaalin keskusyksikköön hälytyksen sattuessa. Keskusyksikkö lähettää SMS-tekstiviestin ja soittaa hälytyspuhelun määrättyihin puhelinnumeroihin.

Eri järjestelmissä on eri asetusmahdollisuudet. PRO järjestelmässä on sisäänrakennettu näppäimistö josta voit kytke virityksen päälle ja pois päältä.

Jokaisessa hälytysjärjestelmässä on kotona viritys (yövalvontatila), tarkoittaen että liiketunnistimet ovat pois kytkettynä kotona ollessasi, mutta talon ikkunat ja ovet ovat vartioituna.

Langattomat Ilmaisimet

Keskusyksikköön voi kytkeä monta eri ilmaisinta. Yleisimmät ovat ovi/ikkuna ilmaisimet ja liiketunnistimet. Mutta tämän lisäksi voit kytkeä palovaroittimen, kaasuvuotoilmaisin, vesivuotoilmaisimen jne. suoraan keskusyksikköön suojataksesi kotisi kaikista vahingoista. Kaikki ilmaisimet toimivat langattomasti paristoilla, tarkoittaen että voit välttää kaapeli sotkun.

Ovi/Ikkuna Ilmaisimet

Ovi/Ikkuna ilmaisimet koostuvat kahdesta osasta. Yksi osa kiinnitetään kehykseen, ja toinen osa oveen tai ikkunaan. Välittömästi oven tai ikkunan avauduttua, osien välillä olevan magneettisen kentän hajottua, ilmaisin laukaisee hälytyksen lähettämällä signaalin keskusyksikköön.

Liiketunnistimet

Liiketunnistimet rekisteröivät liikettä jopa 8 metrin etäisyydeltä, 100 astetta vaakasuorassa sekä 55 astetta pystysuorassa. Tarkoittaen että yksi liiketunnistin huonetta kohtaan riittää.

Tunkeutujan tulessa sisään, liiketunnistin rekisteröi liikkeen välittömästi ja lähettää signaalin keskusyksikköön joka laukaisee hälytyksen.

On mahdollista ostaa lemmikkiystävällisiä liiketunnistimia mikäli sinulla on lemmikkieläin kotona. Tällöin lemmikki voi liikkua vapaasti kotona vaikka hälytysjärjestelmä on päälle viritettynä.

.