.
.
  • .
    Stay
.
TYHJÄ
Total: 0.00 €
.

Hälytinjärjestelmät

Hälytinjärjestelmät

Hälytinjärjestelmät Ilman Kuukausimaksuja

HomeAlarm.fi verkkokaupasta löydät laajan valikoiman hälytisjärjestelmiä ja lisälaitteita kodin turvaamiseen. Autamme mielellämme löytämään oikean ratkaisun, olethan yhteydessä meidän myyntiosastoon. Mikäli haluat räätälöidyn paketin voitte lähettää tarpeenne sähköpostiosoitteeseen myynti@homealarm.fi.

Kodin Hälytinjärjestelmä Jokaiseen Tarpeeseen

HomeAlarm.fi on erikoistunut GSM-hälytinjärjestelmiin. Meillä on laaja valikoima ja monen vuoden kokemus alalta. Meillä on kaksi eri HomeSecure GSM-hälytintä: BASIC ja PRO. HomeSecure BASIC hälytinjärjestelmä sopii asuntoon, kesämökkiin tai omakotitaloon. HomeSecure PRO sopii varsinkin heille jotka haluavat parhaan mahdollisen hälyttimen kaikilla toiminnoilla.

Räätälöi täydellinen paketti itsellesi meidän lisätuotteilla. Voit aina ostaa lisää ilmaisimia, liiketunnistimia, sireenejä, kauko-ohjainta jne.

Yhteistyötä – Tehokasta Valvontaa

Yksi tehokkaimmista tavoista ehkäistä murtoja on tehdä yhteistyötä naapureiden ja lähellä asuvien kanssa. Hälytinjärjestelmällä voit ottaa kaiken irti arvokkaasta verkostosta, sillä voit määrittää hälytysviestin tai puhelun myös suoraan naapurin/ystävän puhelimeen. Näin naapurisi voi käydä tarkastamassa tilannetta mikäli et itse ole paikalla.

Hälytinjärjestelmän Komponentit

Keskusyksikkö

Keskusyksikkö on hälytinjärjestelmän aivot. Jokainen ilmaisin lähettää langattoman signaalin keskusyksikköön hälytyksen sattuessa. Keskusyksikkö lähettää SMS-tekstiviestin ja soittaa hälytyspuhelun määrättyihin puhelinnumeroihin.

Eri järjestelmissä on eri asetusmahdollisuudet. PRO järjestelmässä on sisäänrakennettu näppäimistö josta voit kytke virityksen päälle ja pois päältä.

Jokaisessa hälytysjärjestelmässä on kuorisuojaus (yö-tila), tarkoittaen että liiketunnistimet ovat pois kytkettynä kotona ollessasi, mutta talon ikkunat ja ovet ovat vartioituna.

Langattomat Ilmaisimet

Keskusyksikköön voi kytkeä monta eri ilmaisinta. Yleisimmät ovat ovi/ikkuna magneetti-ilmaisimet ja liiketunnistimet. Mutta tämän lisäksi voit yhdistää palovaroittia, kaasuvuotoilmaisia, vesivuotoilmaisia jne. HomeSecure keskusyksikköön. Kaikki ilmaisimet toimivat langattomasti paristoilla, välttäen kaapeli sotkun.

Ovi/Ikkuna Ilmaisimet

Ovi/Ikkuna ilmaisimet koostuvat kahdesta osasta. Pääosa kiinnitetään kehykseen, ja pienempi osa oveen tai ikkunaan. Välittömästi oven tai ikkunan avauduttua, osien välillä olevan magneettisen kentän hajottua, ilmaisin laukaisee hälytyksen lähettämällä signaalin keskusyksikköön.

Liiketunnistimet

Liiketunnistimet havaitsevat liikettä jopa 8 metrin etäisyydeltä, 100 astetta vaakasuorassa sekä 55 astetta pystysuorassa. Yleensä yksi liiketunnistin riittää huonetta kohtaan.

Tunkeutujan tulessa sisään, liiketunnistin rekisteröi liikkeen välittömästi ja lähettää signaalin keskusyksikköön joka laukaisee hälytyksen.

On mahdollista ostaa lemmikkiystävällisiä liiketunnistimia mikäli sinulla on lemmikkieläin kotona. Tällöin lemmikki voi liikkua vapaasti kotona vaikka hälytysjärjestelmä on päälle viritettynä.

.