.
.
  • .
    Stay
.
TYHJÄ
Total: 0.00 €
.

Hälytysjärjestelmä omakotitaloon

Hälytysjärjestelmä omakotitaloon

HomeSecure Hälytysjärjestelmä Omakotitaloon

Turvaa omakotitaloa HomeSecuren GSM hälytysjärjestelmillä. Verkkokaupastamme löydät kaksi eri järjestelmää: HomeSecure BASIC 433MHz ja HomeSecure PRO 868MHz. HomeSecure BASIC on tehokas ja taloudellinen murtohäytin, ja HomeSecure PRO on kehittyneempi  ja laadukkaampi ammattilaistason hälytysjärjestelmä.

Molemmat järjestelmät on helppo asentaa ja käyttää. Voit ohjata molempia hälytysjärjestelmiä kauko-ohjaimella, näppäimistöllä tai suoraan puhelimesta käyttäen meidän ilmaista iPhone/Android mobiilisovellusta.

Omakotitalon GSM-Hälytin

HomeAlarm.fi on erikoistunut GSM-hälytysjärjestelmiin. Meillä on laaja valikoima ja monen vuoden kokemus alalta. Meillä on kaksi eri HomeSecure GSM-hälytintä: BASIC ja PRO mallit. HomeSecure BASIC on sopii kaikkiin rakennuksiin mm. asuntoon, kesämökkiin, omakotitaloon, tai pienempään liiketilaan. HomeSecure PRO sopii kaikkiin rakennuksiin, mutta varsinkin heille jotka haluavat parhaan mahdollisen hälyttimen kaikilla toiminnoilla.

 

Murtohälytin Omakotitaloon

HomeSecurella pyrimme mahdollistamaan tehokkaan suojan murtovarkailta ja tunkeutujilta tuhlaamatta rahaa vartiointipalveluihin. HomeSecure hälytysjärjestelmällä sinä/ystäväsi/perheenjäsen/naapuri vastaanottaa viestin ja/tai puhelin hälytyksen sattuessa. Näin apu voi saapua erittäin nopeasti ja henkilö voi tarvittaessa hälyttää poliisit paikalle. Kun hälytys laukaisee, järjestelmä lähettää SMS-tekstiviestin ja soittaa hälytyspuhelun määrätyille puhelinnumeroille, samanaikaisesti kun sireeni hälyttää. Huomio ja meteli ovat tunkeutujan pahin vihollinen ja riittää useimmiten tunkeutujan pois-ajamiseen.

Hälytysjärjestelmän Komponentit

Keskusyksikkö

Keskusyksikkö on hälytysjärjestelmän aivot. Jokainen ilmaisin lähettää langattoman signaalin keskusyksikköön hälytyksen sattuessa. Keskusyksikkö lähettää SMS-tekstiviestin ja soittaa hälytyspuhelun määrättyihin puhelinnumeroihin.

Eri järjestelmissä on eri asetusmahdollisuudet. PRO järjestelmässä on sisäänrakennettu näppäimistö josta voit kytke virityksen päälle ja pois päältä.

Jokaisessa hälytysjärjestelmässä on kotona viritys (yövalvontatila), tarkoittaen että liiketunnistimet ovat pois kytkettynä kotona ollessasi, mutta talon ikkunat ja ovet ovat vartioituna.

Langattomat Ilmaisimet

Keskusyksikköön voi kytkeä monta eri ilmaisinta. Yleisimmät ovat ovi/ikkuna ilmaisimet ja liiketunnistimet. Mutta tämän lisäksi voit kytkeä palovaroittimen, kaasuvuotoilmaisin, vesivuotoilmaisimen jne. suoraan keskusyksikköön suojataksesi kotisi kaikista vahingoista. Kaikki ilmaisimet toimivat langattomasti paristoilla, tarkoittaen että voit välttää kaapeli sotkun.

Ovi/Ikkuna Ilmaisimet

Ovi/Ikkuna ilmaisimet koostuvat kahdesta osasta. Yksi osa kiinnitetään kehykseen, ja toinen osa oveen tai ikkunaan. Välittömästi oven tai ikkunan avauduttua, osien välillä olevan magneettisen kentän hajottua, ilmaisin laukaisee hälytyksen lähettämällä signaalin keskusyksikköön.

Liiketunnistimet

Liiketunnistimet rekisteröivät liikettä jopa 8 metrin etäisyydeltä, 100 astetta vaakasuorassa sekä 55 astetta pystysuorassa. Tarkoittaen että yksi liiketunnistin huonetta kohtaan riittää.

Tunkeutujan tulessa sisään, liiketunnistin rekisteröi liikkeen välittömästi ja lähettää signaalin keskusyksikköön joka laukaisee hälytyksen.

On mahdollista ostaa lemmikkiystävällisiä liiketunnistimia mikäli sinulla on lemmikkieläin kotona. Tällöin lemmikki voi liikkua vapaasti kotona vaikka hälytysjärjestelmä on päälle viritettynä.

.