.
.
  • .
    Stay
.
TYHJÄ
Total: 0.00 €
.

HomeSecure Hälytysjärjestelmät

HomeSecure Hälytysjärjestelmät

HomeSecure Hälytysjärjestelmät

Kaikki HomeSecure murtohälyttimet toimivat GSM-verkossa ja lähettävät SMS-tekstiviestin sekä soittavat määrättyihin numeroihin hälytyksen laukaistua. Smart malli toimii GSM-verkon lisäksi myös Wi-Fi verkon kautta.

Hälytys voi laukaista mm. liiketunnistimen havaittua liikettä huoneessa jota se valvoo, tai mikäli ovi/ikkunailmaisimen vartioima ikkuna/ovi avataan. Tämän lisäksi, riippuen paketin kokoonpanosta, hälytyksen voi laukaista myös palovaroitin, kaasuvuotoilmaisin, tai vesivuotoilmaisin.

Hälytyksen laukaistua, sireenit hälyttävät 110dB äänenvoimakkuudella karkottaen tunkeutujan, samalla kun keskusyksikkö lähettää SMS-tekstiviestejä ja/tai soittaa hälytyspuhelun määrättyihin puhelinnumeroihin.

HomeSecure BASIC V2
HomeSecure BASIC on taloudellinen ja tehokas hälytysjärjestelmä kaikilla perustoiminnoilla mitä tarvitset kodin vartiointiin. Asennus ja etäohjaus sujuu kätevästi meidän ilmaisella iPhone/Android sovelluksella tai tavallisilla tekstiviesteillä.
HomeSecure Smart
HomeSecure Smart on ammattilaistason ja erittäin käyttäjäystävällinen Wi-Fi hälytysjärjestelmä, kattaen kaikki toiminnot mitä tarvitset kodin vartiointiin. HomeSecure Smart laitteisto vartioi kotiasi ja ilmoittaa sovelluksen välityksellä, tekstiviestillä sekä puhelulla hälytyksen sattuessa.
MEIDÄN HÄLYTTIMET
Ilmainen Sovellus
HomeSecure sovelluksella etäohjaat HomeSecure hälytysjärjestelmääsi suoraan iPhone tai Android puhelimesta. Lataa sovellus (ilmainen) Applen App Storesta tai Googlen Play Storesta. Huomaa että sovellus käyttää SMS-tekstiviestejä kun teet muutoksia järjestelmään mobiilisovelluksesta, lähettämällä SMS-viestin hälytysjärjestelmässä olevaan SIM-kortin puhelinnumeroon. Sovellus on yhteensopiva kaikilla HomeSecure hälytysjärjestelmillä.
.