.
.
  • .
    Stay
.
TYHJÄ
Total: 0.00 €
.

HOMESECURE SOVELLUS

HOMESECURE SOVELLUS

HomeSecure sovelluksella ohjaat hälytysjärjestelmää suoraan iPhone tai Android puhelimesta. Lataa sovellus Applen AppStoresta tai Googlen Play Storesta.
 
Sovellus kommunikoi hälytysjärjestelmällä lähettämällä SMS-tekstiviestejä hälytysjärjestelmään olevaan SIM-korttiin.
.
.
Opastus
.
HomeSecure Sovelluksen Aloitussivu

Luo profiili hälytysjärjestelmälle klikkaamalla plussa-merkkiä. Jos sinulla on useampi hälytysjärjestelmä voit luoda useamman profiilin.

HomeSecure Sovellus Valitse Malli

Valitse malli listalta. Huom. myymme vain BASIC V2 ja PRO V2 malleja.

HomeSecure Sovellus Hälytinasetukset

Syötä hälytysjärjestelmän sim-kortin puhelinnumero, syötä salasana (BASIC oletus 123456, PRO oletus 0808) ja nimeä hälytin.

HomeSecure Sovellus Etusivu

Etusivulta ohjaat hälytintä. BASIC ja PRO hälytysjärjestelmillä on eri toiminnot, mutta etusivulta voit mm. virittää hälyttimen päälle/pois päältä.

.

Suojaa Omaisuuttasi HomeSecure Hälytysjärjestelmällä

HomeSecurella on asiantuntijakokemusta hälyttimistä, hälytysjärjestelmistä, gsm hälyttimistä, murtohälyttimistä, ja muista kotihälytin tuotteista. Meiltä löydät taatusti sinulle sopivan kotihälytysjärjestelmän järkevään hintaan. Emme peri kuukausimaksuja tai tilauksia määrätyillä ajoilla, sinä omistat hälytysjärjestelmän. Meillä on hälyttimiä asuntoihin, rivitaloihin, paritaloihin, omakotitaloihin, kesämökkeihin, huviloihin, tai liiketiloihin.