.
.
  • .
    Stay
.
TYHJÄ
Total: 0.00 €
.

HomeSecure vs. Vartiointipalvelu

HomeSecure vs. Vartiointipalvelu

Miksi HomeSecure?

HomeSecure hälytysjärjestelmällä säästät rahaa samalla kun saat kaikki vartiointiliikkeen oleelliset palvelut tee-se-itse mallin mukaisesti.

 

Murtohälytin ennaltaehkäisee murtoja

Murtohälyttimellä teet selväksi että talosi on vartioituna mm. varoitustarroilla ja kameralla. Mikäli varkaat tietävät että koti on vartioituna, on todennäköisyys murtoon huomattavasti pienempi.

 

Varmistaa ettei varkaalla ole aikaa työskennellä rauhassa

Mikäli varkaat murtautuvat sisään varoituksista huolimatta, laukaistu hälytys ja äänekäs sireeni varmistavat etteivät tunkeutujat ole paikalla kauan sillä sireenin äänekäsmelu on epämielyttävä ja herättää huomiota. Varkaat ovat tietoisia että paikalle saattaa kohta tulla omistaja, naapuri, vartija, poliisi ja että siellä voi olla kameratallennus.

 

Tiedonkulku – Hälytä poliisit paikalle ja varoita perheenjäsenet

Saat tiedon hälytyksestä puhelimeen joka mahdollistaa välittömän reagoinnin. Paikalle pitää saada luotettava henkilö mahdollisimman pian (sinä itse, poliisi, tai naapuri). Samalla voit ilmoittaa perheenjäsenille tapahtuneesta, ja varoittaa perheenjäseniä menemästä kotiin ensimmäisenä. Usein tunkeutuja ei ole ammattilainen liigamurtovaras, vaan huumeriippuvainen tai koditon ennalta-arvaamaton henkilö, joten pidä perheesi kaukana tilanteesta.

Mikäli sinulla on IP-kamera yhdistettynä järjestelmään voit nähdä suoraan puhelimesta mistä on kyse ja kuka siellä kotona liikkuu.

 

Etuja kotivakuutuksen korvauskäsittelyssä

On sanomattakin selvää että korvauskäsittely on helpompi ja nopeampi jos on todisteita tapahtuneesta. Tämän lisäksi jotkut vakuutusyhtiöt alentavat omavastuun määrää jos kodissa on hälytysjärjestelmä tai alentavat kotivakuutuksen vuosimaksua. Tämä pitää selvittää vakuutusyhtiön kanssa.

 

HomeSecure vs. Vartiointipalvelu

Vartijakäynnit ja 24/7 päivystys

Vartiointiliikkeen myyntipuheissa puhutaan usein vartijan käynneistä, mutta vartija ei käytännössä voi ehtiä paikalle ennen kuin vahinko on jo sattunut, joten miksi tästä pitäisi maksaa? Yleensä vartija ei voi muuta kuin ilmoittaa että talossa on ollut murto, ja kertoa että asiasta täytyy tehdä rikosilmoitus sekä pyytää poliisit paikalle. Tai sitten kyseessä oli väärähälytys.

Vartijan käynnin lisäksi puhutaan usein 24/7 päivystyksestä. Onko sillä sitten eroa tuleeko tieto hälytyksestä suoraan sinulle tai vartiointiliikekeskuksen kautta? Meidän mielestä eipä juuri ole. Joten miksi maksaisit kuukausimaksuja sellaisesta palvelusta?

HomeSecure hälytysjärjestelmällä saat tiedon puhelimeen (lisää 5 eri numeroa) hälytyksen sattuessa, näin voit itse päättää miten haluat toimia. Voit varoittaa perheenjäseniä asiasta, käydä itse tai pyytää naapuria katsomassa tilannetta, tai soittaa poliisit paikalle saman tien. Mikäli sinulla on HomeSecure IP-kamera, voit varmistaa mobiilisovelluksesta kameran livekuvasta mikä tilanne on.

HomeSecure mobiilisovelluksella voit myös etäohjata hälytysjärjestelmää. Jos et ole varma muistitko laittaa järjestelmän päälle, voit tehdä sen suoraan sovelluksesta ja mistä tahansa.

 

Kustannukset HomeSecure Murtohälyttimellä

HomeSecure hälytysjärjestelmällä ostat laitteiston ja omistat sen. Tämän jälkeen ainoat lisäkustannukset koostuvat SIM-kortista ja mahdollisista viesteistä/puheluista, puhutaan realistisesti muutamasta eurosta kuukaudessa.

HomeSecure PRO Täyspaketti hinta (sis. IP-kamera) kertamaksulla 739.90€.

1 vuoden yhteiskustannukset: 759,90€ (olettaen 20€ viesteihin/vuosi)

2 vuoden yhteiskustannukset: 779.90€ (olettaen 20€ viesteihin/vuosi)

3 vuoden yhteiskustannukset: 799.90€ (olettaen 20€ viesteihin/vuosi)

10 vuoden yhteiskustannukset: 939.90€ (olettaen 20€ viesteihin/vuosi)

 

Kustannukset Vartiointipalvelulla

G4S Kotiturva alkaen 44,90€/kk = 538,80€ vuodessa (paketti joka vastaa jotain HomeSecure PRO Villapaketin ja Täyspaketin väliltä).

1 vuoden yhteiskustannukset: 538,80€

2 vuoden yhteiskustannukset: 1077,60€

3 vuoden yhteiskustannukset: 1616,40€

10 vuoden yhteiskustannukset: 5388,00€

Tähän hintaan sisältyy laitteiston vuokraus, laitteiston asennus ja käyttökoulutus, sekä päivystys, vartijan käynnit, ja laitteiston ylläpito. HUOM. jos irtisanot sopimuksen menetät myös laitteet.

Kymmenessä vuodessa säästö voi olla jopa 4400€ mutta saat käytännössä saman hyödyn mitä saisit vartiointiliikkeestä, kuten aiemmiin todettiin.

 

Kustannukset HomeSecure Murtohälyttimellä + Vartiointipalvelu 3kk/vuodessa

Mikäli asustelet talvet ulkomailla tai vietät kesät mökillä voit aina tarvittaessa ottaa vartiointipalvelun käyttöön PRO-järjestelmään (CMS-mahdollisuus) esim. Kotiturvan kautta (3kk minimisopimuksella).

Tuolloin Kotiturva veloittaa noin 20€/kk. Esimerkiksi asut 3kk vuodesta espanjassa ja käytät silloin vartiointipalveluja, niin tältä näyttävät kustannukset:

1 vuoden yhteiskustannukset: 819,90€ (olettaen 20€ viesteihin/vuosi + 60€ vartiointiin/vuosi)

2 vuoden yhteiskustannukset: 899.90€ (olettaen 20€ viesteihin/vuosi + 60€ vartiointiin/vuosi)

3 vuoden yhteiskustannukset: 979.90€ (olettaen 20€ viesteihin/vuosi + 60€ vartiointiin/vuosi)

10 vuoden yhteiskustannukset: 1539.90€ (olettaen 20€ viesteihin/vuosi + 60€ vartiointiin/vuosi)

Tässäkin tapauksessa säästö on 3848,10€.

 

.