.
.
  • .
    Stay
.
TYHJÄ
Total: 0.00 €
.

Kotihälytin

Kotihälytin

HomeSecure Kotihälytin Suojaa Kotisi

HomeSecure kotihälytin on helppo ja taloudellinen tapa suojata kotisi varkailta. Emme peri kuukausimaksuja tai piilotettuja kuluja.

Sen lisäksi että murtohälytin aiheuttaa huomattavaa stressiä tunkeutujalle, hälytin ehkäisee myös että talosi valitaan kohteeksi. Hälytyksen sattuessa, keskusyksikkö lähettää SMS-tekstiviestin ja soittaa hälytyspuhelun valittuihin numeroihin. Kytkemällä hälytysjärjestelmän kuorisuojauksen päälle (yövalontatila) voit liikkua vapaasti kotona ja nukkua rauhassa tietäen että ovet ja ikkunat ovat vartioituna.

Kotihälytin Kaikkiin Tarpeisiin

HomeAlarm.fi on erikoistunut GSM-hälytysjärjestelmiin. Meillä on laaja valikoima ja monen vuoden kokemus alalta. Meillä on kaksi eri HomeSecure GSM-hälytintä: BASIC ja PRO mallit. HomeSecure BASIC on taloudellinen perus hälytysjärjestelmä asuntoon, kesämökkiin tai omakotitaloon. HomeSecure PRO sopii kaikkiin rakennuksiin, mutta varsinkin heille jotka haluavat parhaan mahdollisen hälyttimen kaikilla toiminnoilla.

Räätälöi paketti itsellesi meidän lisätuotteilla. Voit aina laajentaa järjestelmää myöhemmin ostamalla lisää ilmaisimia, liiketunnistimia, sireenejä, kauko-ohjainta jne verkkokaupastamme. Lisäämällä IP-kamera järjestelmään voit varmistaa puhelimesta tai selaimesta mitä kotona tapahtuu ja tallentaa videokuvaa murtovarkaasta.

Näin HomeSecure Kotihälytin Toimii

HomeSecurella pyrimme mahdollistamaan tehokkaan suojauksen murtovarkailta ja tunkeutujilta tuhlaamatta rahaa turhiin vartiointipalveluihin, jotka eivät kuitenkaan ole paikalla ajoissa. HomeSecure hälytysjärjestelmällä sinä/ystäväsi/perheenjäsen/naapurisi vastaanottavat hälytysviestin mikäli tunkeutuja yrittää päästä sisään. Täten apu saapuu erittäin nopeasti ja sinä voit tarvittaessa hälyttää poliisit paikalle. Kun hälytys laukaisee, järjestelmä lähettää SMS-tekstiviestin ja soittaa hälytyspuhelun määrättyihin numeroihin, samanaikaisesti kun sireeni hälyttää. Huomio ja meteli ovat tunkeutujan pahin vihollinen ja riittää useimmiten tunkeutujan karkottamiseen.

Kotihälyttimen Komponentit

Keskusyksikkö

Keskusyksikkö on hälytysjärjestelmän aivot. Jokainen ilmaisin lähettää langattoman signaalin keskusyksikköön hälytyksen sattuessa. Keskusyksikkö lähettää SMS-tekstiviestin ja soittaa hälytyspuhelun määrättyihin puhelinnumeroihin.

Eri järjestelmissä on eri asetusmahdollisuudet. PRO järjestelmässä on sisäänrakennettu näppäimistö josta voit kytke virityksen päälle ja pois päältä.

Jokaisessa hälytysjärjestelmässä on kotona viritys (yövalvontatila), tarkoittaen että liiketunnistimet ovat pois kytkettynä kotona ollessasi, mutta talon ikkunat ja ovet ovat vartioituna.

Langattomat Ilmaisimet

Keskusyksikköön voi kytkeä monta eri ilmaisinta. Yleisimmät ovat ovi/ikkuna ilmaisimet ja liiketunnistimet. Mutta tämän lisäksi voit kytkeä palovaroittimen, kaasuvuotoilmaisin, vesivuotoilmaisimen jne. suoraan keskusyksikköön suojataksesi kotisi kaikista vahingoista. Kaikki ilmaisimet toimivat langattomasti paristoilla, tarkoittaen että voit välttää kaapeli sotkun.

Ovi/Ikkuna Ilmaisimet

Ovi/Ikkuna ilmaisimet koostuvat kahdesta osasta. Yksi osa kiinnitetään kehykseen, ja toinen osa oveen tai ikkunaan. Välittömästi oven tai ikkunan avauduttua, osien välillä olevan magneettisen kentän hajottua, ilmaisin laukaisee hälytyksen lähettämällä signaalin keskusyksikköön.

Liiketunnistimet

Liiketunnistimet rekisteröivät liikettä jopa 8 metrin etäisyydeltä, 100 astetta vaakasuorassa sekä 55 astetta pystysuorassa. Tarkoittaen että yksi liiketunnistin huonetta kohtaan riittää.

Tunkeutujan tulessa sisään, liiketunnistin rekisteröi liikkeen välittömästi ja lähettää signaalin keskusyksikköön joka laukaisee hälytyksen.

On mahdollista ostaa lemmikkiystävällisiä liiketunnistimia mikäli sinulla on lemmikkieläin kotona. Tällöin lemmikki voi liikkua vapaasti kotona vaikka hälytysjärjestelmä on päälle viritettynä.

.