.
.
  • .
    Stay
.
TYHJÄ
Total: 0.00 €
.

Kodin langaton turvajärjestelmä

Kodin langaton turvajärjestelmä

HomeSecuren Kodin Langaton Turvajärjestelmä

HomeSecure murtohälytin on helppo ja edullinen tapa suojata kotisi varkailta. Emme peri kuukausimaksuja tai piilotettuja kuluja.

Sen lisäksi että murtohälytin aiheuttaa huomattavaa stressiä tunkeutujalle, ehkäisee turvajärjestelmä myös että talosi valitaan kohteeksi.

”Helppokäyttöisyys” on yksi HomeSecuren avainsanoista. Kuka tahansa voi asentaa ja käyttää meidän hälytysjärjestelmiä, laitetta voi myös ohjata suoraan puhelinsovelluksesta.

 

Kodin Turvajärjestelmä Jokaiseen Tarpeeseen

HomeAlarm.fi on erikoistunut GSM-hälytysjärjestelmiin. Meillä on laaja valikoima ja monen vuoden kokemus alalta. Meillä on kaksi päätuotetta: BASIC ja PRO mallit. HomeSecure BASIC on sopiva hälytysjärjestelmä asuntoon, kesämökkiin tai omakotitaloon. HomeSecure PRO järjestemällä on enemmän toimintoja ja parempi kantama, sopii näin isompiin kohteisiin, mutta varsinkin heille jotka haluavat parhaan mahdollisen hälyttimen kaikilla toiminnoilla.

Räätälöi täydellinen paketti itsellesi meidän lisätuotteilla. Voit aina ostaa lisää ilmaisimia, liiketunnistimia, sireenejä, kauko-ohjainta jne. On myös mahdollista yhdistää IP-kameravalvonta hälytysjärjestelmään, tarkoittaen että voit tarkkailla silmillä mitä kotona tapahtuu ja kenties tallentaa videokuvaa murtovarkaasta.

Näin HomeSecure Hälytysjärjestelmä Toimii

HomeSecurella pyrimme mahdollistamaan tehokkaan suojauksen murtovarkailta ja tunkeutujilta tuhlaamatta rahaa turhiin vartiointipalveluihin, jotka eivät kuitenkaan saavu ajoissa. HomeSecure hälytysjärjestelmällä sinä/ystäväsi/perheesi/naapurisi vastaanottavat hälytyksen, mikäli tunkeutuja yrittää päästä sisään. Täten apu voi saapua erittäin nopeasti ja tarvittaessa voitte hälyttää poliisit paikalle. Kun hälytys laukaisee, järjestelmä lähettää SMS-tekstiviestin ja soittaa hälytyspuhelun määrättyihin numeroihin, samanaikaisesti kun sireeni hälyttää. Huomio ja meteli ovat tunkeutujan pahin vihollinen ja riittää useimmiten tunkeutujan pois-ajamiseen.

Hälytysjärjestelmän Komponentit

Keskusyksikkö

Keskusyksikkö on hälytysjärjestelmän aivot. Jokainen ilmaisin lähettää langattoman signaalin keskusyksikköön hälytyksen sattuessa. Keskusyksikkö lähettää SMS-tekstiviestin ja soittaa hälytyspuhelun määrättyihin puhelinnumeroihin.

Eri järjestelmissä on eri asetusmahdollisuudet. PRO järjestelmässä on sisäänrakennettu näppäimistö josta voit kytke virityksen päälle ja pois päältä.

Jokaisessa hälytysjärjestelmässä on kotona viritys (yövalvontatila), tarkoittaen että liiketunnistimet ovat pois kytkettynä kotona ollessasi, mutta talon ikkunat ja ovet ovat vartioituna.

Langattomat Ilmaisimet

Keskusyksikköön voi kytkeä monta eri ilmaisinta. Yleisimmät ovat ovi/ikkuna ilmaisimet ja liiketunnistimet. Mutta tämän lisäksi voit kytkeä palovaroittimen, kaasuvuotoilmaisin, vesivuotoilmaisimen jne. suoraan keskusyksikköön suojataksesi kotisi kaikista vahingoista. Kaikki ilmaisimet toimivat langattomasti paristoilla, tarkoittaen että voit välttää kaapeli sotkun.

Ovi/Ikkuna Ilmaisimet

Ovi/Ikkuna ilmaisimet koostuvat kahdesta osasta. Yksi osa kiinnitetään kehykseen, ja toinen osa oveen tai ikkunaan. Välittömästi oven tai ikkunan avauduttua, osien välillä olevan magneettisen kentän hajottua, ilmaisin laukaisee hälytyksen lähettämällä signaalin keskusyksikköön.

Liiketunnistimet

Liiketunnistimet rekisteröivät liikettä jopa 8 metrin etäisyydeltä, 100 astetta vaakasuorassa sekä 55 astetta pystysuorassa. Tarkoittaen että yksi liiketunnistin huonetta kohtaan riittää.

Tunkeutujan tulessa sisään, liiketunnistin rekisteröi liikkeen välittömästi ja lähettää signaalin keskusyksikköön joka laukaisee hälytyksen.

On mahdollista ostaa lemmikkiystävällisiä liiketunnistimia mikäli sinulla on lemmikkieläin kotona. Tällöin lemmikki voi liikkua vapaasti kotona vaikka hälytysjärjestelmä on päälle viritettynä.

.