.
.
  • .
    Stay
.
TYHJÄ
Total: 0.00 €
.

Murtohälytin

Murtohälytin

HomeSecuren Murtohälytin

Suojaa kotisi HomeSecuren murtohälyttimellä HomeAlarm.fi –verkkokaupasta. Meillä on laajin valikoima HomeSecure tuotteita, ilman turhia jäsenmaksuja tai piilotettuja kuluja.

Meillä on kaksi päätuotetta: HomeSecure BASIC ja HomeSecure PRO. HomeSecure BASIC on tehokas ja taloudellinen ratkaisu, ja HomeSecure PRO on ammattilaistason huippuluokan hälytysjärjestelmä.

Molemmat järjestelmät on helppo asentaa ja käyttää. Voit ohjata molempia laitteita kauko-ohjaimella, näppäimistöllä tai suoraan puhelimesta käyttäen meidän ilmaista iPhone/Android mobiilisovellusta.

Murtohälytin Jokaiseen Tarpeeseen

Räätälöi täydellinen paketti itsellesi meidän lisätuotteilla. Voit aina ostaa lisää ilmaisimia, liiketunnistimia, sireenejä, kauko-ohjainta jne. On myös mahdollista yhdistää IP-kameravalvonta hälytysjärjestelmään, tarkoittaen että voit tarkkailla silmillä mitä kotona tapahtuu ja kenties tallentaa videokuvaa murtovarkaasta.

Näin Toimii HomeSecure Murtohälytin

HomeSecurella pyrimme mahdollistamaan tehokkaan suojauksen murtovarkailta ja tunkeutujilta tuhlaamatta rahaa turhiin vartiointipalveluihin, jotka eivät kuitenkaan saavu ajoissa. HomeSecure hälytysjärjestelmällä sinä/ystäväsi/perheesi/naapurisi vastaanottavat hälytyksen, mikäli tunkeutuja yrittää päästä sisään. Täten apu voi saapua erittäin nopeasti ja tarvittaessa hälyttää poliisit paikalle. Kun hälytys laukaisee, järjestelmä lähettää SMS-tekstiviestin ja soittaa hälytyspuhelun määrätyille puhelinnumeroille, samanaikaisesti kun sireeni hälyttää. Huomio ja meteli ovat tunkeutujan pahin vihollinen ja riittää useimmiten tunkeutujan pois-ajamiseen.

On myös mahdollista yhdistää IP-kameravalvonta hälytysjärjestelmään, tarkoittaen että voit tarkkailla silmillä mitä kotona tapahtuu ja kenties tallentaa videokuvaa murtovarkaasta.

Murtohälyttimen Komponentit

Keskusyksikkö

Keskusyksikkö on murtohälyttimen aivot. Jokainen ilmaisin lähettää langattoman signaalin keskusyksikköön hälytyksen sattuessa. Keskusyksikkö lähettää SMS-tekstiviestin ja soittaa hälytyspuhelun määrättyihin puhelinnumeroihin.

Eri järjestelmissä on eri asetusmahdollisuudet. PRO järjestelmässä on sisäänrakennettu näppäimistö josta voit kytke virityksen päälle ja pois päältä.

Jokaisessa hälytysjärjestelmässä on kotona viritys (yövalvontatila), tarkoittaen että liiketunnistimet ovat pois kytkettynä kotona ollessasi, mutta talon ikkunat ja ovet ovat vartioituna.

Langattomat Ilmaisimet

Keskusyksikköön voi kytkeä monta eri ilmaisinta. Yleisimmät ovat ovi/ikkuna ilmaisimet ja liiketunnistimet. Mutta tämän lisäksi voit kytkeä palovaroittimen, kaasuvuotoilmaisin, vesivuotoilmaisimen jne. suoraan keskusyksikköön suojataksesi kotisi kaikista vahingoista. Kaikki ilmaisimet toimivat langattomasti paristoilla, tarkoittaen että voit välttää kaapeli sotkun.

Ovi/Ikkuna Ilmaisimet

Ovi/Ikkuna ilmaisimet koostuvat kahdesta osasta. Yksi osa kiinnitetään kehykseen, ja toinen osa oveen tai ikkunaan. Välittömästi oven tai ikkunan avauduttua, osien välillä olevan magneettisen kentän hajottua, ilmaisin laukaisee hälytyksen lähettämällä signaalin keskusyksikköön.

Liiketunnistimet

Liiketunnistimet rekisteröivät liikettä jopa 8 metrin etäisyydeltä, 100 astetta vaakasuorassa sekä 55 astetta pystysuorassa. Tarkoittaen että yksi liiketunnistin huonetta kohtaan riittää.

Tunkeutujan tulessa sisään, liiketunnistin rekisteröi liikkeen välittömästi ja lähettää signaalin keskusyksikköön joka laukaisee hälytyksen.

On mahdollista ostaa lemmikkiystävällisiä liiketunnistimia mikäli sinulla on lemmikkieläin kotona. Tällöin lemmikki voi liikkua vapaasti kotona vaikka hälytysjärjestelmä on päälle viritettynä.

.