.
.
  • .
    Stay
.
TYHJÄ
Total: 0.00 €
.

Murtohälyttimet

Murtohälyttimet

HomeSecure Kodin Murtohälyttimet

Turvaa kotisi murtovarkailta ilman kuukausimaksuja HomeSecuren murtohälyttimellä.

Meillä on kaksi eri hälytysjärjestelmää: HomeSecure BASIC (433MHz) ja HomeSecure PRO (868MHz). HomeSecure BASIC on tehokas ja taloudellinen ratkaisu, ja HomeSecure PRO on huomattavasti kehittyneempi mutta käyttäjäystäväliisempi hälytysjärjestelmä.

HomeSecure järjestelmiä voi ohjata kauko-ohjaimella, näppäimistöllä ja puhelimesta meidän ilmaisella iPhone/Android sovelluksella tai tekstareilla.

Kodin Murtohälyttimet Kaikkiin Tarpeisiin

Räätälöi täydellinen paketti itsellesi meidän lisälaitteilla. Järjestelmää voi aina täydentää myöhemmin ilmaisimilla, liiketunnistimilla, sireeneillä, kauko-ohjaimilla.

Näin HomeSecure Murtohälyttimet Toimivat

HomeSecurella pyrimme mahdollistamaan tehokkaan suojauksen murtovarkailta ja tunkeutujilta tuhlaamatta rahaa turhiin vartiointipalveluihin, jotka eivät kuitenkaan saavu ajoissa. HomeSecure hälytysjärjestelmällä sinä/ystäväsi/perheesi/naapurisi vastaanottavat hälytyksen, mikäli tunkeutuja yrittää päästä sisään. Täten apu voi saapua erittäin nopeasti ja tarvittaessa hälyttää poliisit paikalle. Kun hälytys laukaisee, järjestelmä lähettää SMS-tekstiviestin ja soittaa hälytyspuhelun määrätyille puhelinnumeroille, samanaikaisesti kun sireeni hälyttää. Huomio ja meteli ovat tunkeutujan pahin vihollinen ja riittää useimmiten tunkeutujan pois-ajamiseen.

Murtohälyttimen Komponentit

Keskusyksikkö

Keskusyksikkö on murtohälyttimen aivot. Jokainen ilmaisin lähettää langattoman signaalin keskusyksikköön hälytyksen sattuessa. Keskusyksikkö lähettää SMS-tekstiviestin ja soittaa hälytyspuhelun määrättyihin puhelinnumeroihin.

Eri järjestelmissä on eri asetusmahdollisuudet. PRO järjestelmässä on sisäänrakennettu näppäimistö josta voit kytke virityksen päälle ja pois päältä.

Jokaisessa hälytysjärjestelmässä on kotona viritys (yövalvontatila), tarkoittaen että liiketunnistimet ovat pois kytkettynä kotona ollessasi, mutta talon ikkunat ja ovet ovat vartioituna.

Langattomat Ilmaisimet

Keskusyksikköön voi kytkeä monta eri ilmaisinta. Yleisimmät ovat ovi/ikkuna ilmaisimet ja liiketunnistimet. Mutta tämän lisäksi voit kytkeä palovaroittimen, kaasuvuotoilmaisin, vesivuotoilmaisimen jne. suoraan keskusyksikköön suojataksesi kotisi kaikista vahingoista. Kaikki ilmaisimet toimivat langattomasti paristoilla, tarkoittaen että voit välttää kaapeli sotkun.

Ovi/Ikkuna Ilmaisimet

Ovi/Ikkuna ilmaisimet koostuvat kahdesta osasta. Yksi osa kiinnitetään kehykseen, ja toinen osa oveen tai ikkunaan. Välittömästi oven tai ikkunan avauduttua, osien välillä olevan magneettisen kentän hajottua, ilmaisin laukaisee hälytyksen lähettämällä signaalin keskusyksikköön.

Liiketunnistimet

Liiketunnistimet rekisteröivät liikettä jopa 8 metrin etäisyydeltä, 100 astetta vaakasuorassa sekä 55 astetta pystysuorassa. Tarkoittaen että yksi liiketunnistin huonetta kohtaan riittää.

Tunkeutujan tulessa sisään, liiketunnistin rekisteröi liikkeen välittömästi ja lähettää signaalin keskusyksikköön joka laukaisee hälytyksen.

On mahdollista ostaa lemmikkiystävällisiä liiketunnistimia mikäli sinulla on lemmikkieläin kotona. Tällöin lemmikki voi liikkua vapaasti kotona vaikka hälytysjärjestelmä on päälle viritettynä.

.