.
.
  • .
    Stay
.
TYHJÄ
Total: 0.00 €
.

Sopimusehdot

Sopimusehdot

Päivitetty 23-07-2016

Myynti, toimitus ja palautus

HomeAlarm.fi
Agerlödävägen 5, 31021 Hishult
Sverige

Virallinen osoite

Båstrupvej 2 8382 Hinnerup Danmark
CVR-nr.: 29974233

Hinnat:

Kaikki hinnat sisältää ALV:in (24%).

Tilausvahvistus:

Kaikki tilaukset vahvistetaan automaattisesti sähköpostiviestillä.

Maksutavat:

MasterCard - Visa - Visa Electron - Verkkopankki - Nordea - Danskebank - Aktia - Pohjola - Ålandsbanken - Klarna - Yrityslasku (SveaWebPay)

Maksaminen verkkopankissa:

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien verkkomaksupainikkeet.

Maksun saajana on Maksuturva Group Oy.

eMaksut-maksupalvelun tarjoaa Maksuturva Group Oy (y-tunnus 2121703-0) yhteistyössä pankkien ja luottolaitosten kanssa. Palvelun käyttö ei vaadi rekisteröitymistä tai lisämaksujen suorittamista. Maksuturva Group Oy:llä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitoksen toimilupa. Kaikki tiedonsiirto ja rahaliikenne on SSL-suojattu, eli kukaan ulkopuolinen ei voi nähdä tietojasi.

Yhteystiedot:

Maksuturva Group Oy

y-tunnus: 2121703-0

Ruoholahdenkatu 23

00180 HELSINKI

Puhelin: (09) 4241 7040, arkisin klo 9.00 – 17.00

www.maksuturva.fi

Yrityslaskulla ostaminen (Maksuturva / SveaWebPay):

Maksuturva tarjoaa yrityksellesi mahdollisuuden ostaa ostokset laskua vastaan 14 päivän maksuajalla. Luotonantajana toimii Svea Ekonomi Ab filial i Finland. Huomioithan seuraavat asiat:

·         Mahdollisesta laskutuslisästä vastaa verkkokauppias.

·         Yrityslaskun voi valita maksutavaksi, kun ostoksen arvo ylittää 5 euroa ja on enintään 2000 euroa.

·         Kun valitset maksutavaksi Yrityslaskun, yrityksen tiedot tarkistetaan y-tunnuksen perusteella ja tunnistautumalla henkilökohtaisilla pankkitunnuksillasi TUPAS-palvelussa vakuutat olevasi oikeutettu tekemään tilauksen yrityksen nimissä. Toimitus tapahtuu yrityksen viralliseen osoitteeseen.

·         Maksuehto on 14 päivää.

·         Viivästyskorko on 7 % + korkolain mukainen viitekorko. Maksuhuomautuksesta veloitamme 5 euroa.

·         Tilauksen tekijän tulee olla täyttänyt 18 vuotta.

Toimitus:

Lähetämme tilaukset tanskasta suomeen 2-4 päivän toimitusajalla yhteistyössä Bring.com kanssa. Yli 100€ tilaukset ilmaisella toimituksella, alle 100€ toimitukset 9.90€/tilaus. 

Lähetämme verkkokaupasta tehdyt tilaukset samana arkipäivänä mikäli tilaus on tehty ja maksu on suoritettu ennen klo 10:00 suomen aikaan. 

Palautusoikeus:

Usein on vaikea tietää, vastaako tuote odotuksia, ellei sitä kokeile omassa kodissa. Siksi meillä on 14 päivän palautusoikeus (siitä päivästä kun vastaanotit tuotteen). Tuote tulee palauttaa ehjänä kaikkine tarvikkeineen, mutta tuotteen ei tarvitse olla alkuperäisessä myyntipakkauksessaan. 

Palautuksen tai vaihdon postikulut maksaa aina lähettäjä, paitsi tapauksissa joissa tuote oli viallinen. Suosittelemme lähetyksen kirjaamista, sillä yrityksemme ei ota vastuuta kadonneista palautuksista.

HomeAlarm.fi
Agerlödavägen 5
31021 Hishult
Sverige

HUOM! Olethan yhteydessä asiakastukeemme ennen palauttamista, ja muista lisätä seuraavat tiedot palautuspakettiin: nimi ja osoite, tilausnumero, ja pankkitiedot.

RAHOJEN PALAUTUS:

Verkkokauppapalautuksissa tuote palautuu keskusvarastollemme, jossa palautukset käsitellään ja hyvitetään - Palautamme rahat ensitilassa tai viimeistään Kuluttajasuojalain mukaan 14 päivän kuluessa tavaran tai suorituksen takaisin saatuaan.

Palautamme rahat pankkitilille, siksi tarvitsemme seuraavat tiedot:

Vastaanottajan nimi ja tilinumero IBAN
Pankin nimi ja osoite
BIC-koodi

REKLAMAATIOT

HomeAlarm.fi tuotteilla on 36-kuukauden takuu. Tarkoittaen että voit joko korjauttaa, vaihtaa, palauttaa tai saada tuotteen alennettuun hintaan, riippuen tilanteesta, olettaen että reklamaatio on oikeutettu ja että vika ei johdu virheellisestä käytöstä tai muusta vahingollisesta toiminnasta.

Ilmoita ajoissa kun olet havainnut vian tuotteessa. Havaittuasi virheen ole yhteydessä meihin osoitteessa: myynti@homealarm.fi.

Hyvitämme kohtuulliset toimituskustannukset, joita voi olla tuotteen palautuksen yhteydessä, kun vaatimus on perusteltu.

Palautusosoite:

HomeAlarm.fi
Agerlödavägen 5
31021 Hishult
Sverige

HUOM! Olethan yhteydessä asiakastukeemme ennen palauttamista, ja muista lisätä seuraavat tiedot palautuspakettiin: nimi ja osoite, tilausnumero, ja pankkitiedot.

Reklamaatiot http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Reklamaatiot

.