.
.
  • .
    Stay
.
TYHJÄ
Total: 0.00 €
.

Tietoa meistä

Tietoa meistä

Laadukkaat hälytysjärjestelmät vuodesta 2006

HomeAlarm nykyään Smart Techonologies IVS on vuonna 2006 perustettu tanskalainen turvallisuusalan yritys (FIN Y-tunnus 28156736)

Arvostamme jokaista asiakastamme ja haluamme aina tarjota parasta henkilökohtaista palvelua. Ota yhteyttä niin neuvomme ja autamme sinua löytämään sopivimman hälytysjärjestelmän.

Meillä on kertamaksuhinnat, ilman kuukausimaksuja tai määräaikaisia sopimuksia. Kun ostat HomeAlarm hälytysjärjestelmän omistat laitteiston. Mahdolliset lisäkustannukset tulevat sim-kortin hankkimesta ja järjestelmän käytöstä koostuvat SMS/puhelu kustannukset.

Miksi HomeSecure? Lue tästä.

Asiakaspalvelu on meille äärimmäisen tärkeää.

Meiltä ostat aina turvallisesti, ja haluamme että ostat hälytysjärjestelmän joka täyttää tarpeesi. Ole yhteydessä meidän myyntiosastoon saadaksesi neuvoa ja opastusta kun olet valitsemassa hälytysjärjestelmää. Lue lisää meidän asiakastuki-sivulla.

Asiakastuemme auttaa mikäli sinulla on kysymyksiä liittyen asennukseen ja muissa tuotekysymyksissä. Olethan yhteydessä soittamalla meidän asiakaspalveluun, lähettämällä sähköpostia tai käyttämällä meidän live-chatti palvelua. Palvelemme arkisin klo 10-16 välillä.

.
.

Suojaa Omaisuuttasi HomeSecure Hälytysjärjestelmällä

HomeSecurella on asiantuntijakokemusta hälyttimistä, hälytysjärjestelmistä, gsm hälyttimistä, murtohälyttimistä, ja muista kotihälytin tuotteista. Meiltä löydät taatusti sinulle sopivan kotihälytysjärjestelmän järkevään hintaan. Emme peri kuukausimaksuja tai tilauksia määrätyillä ajoilla, sinä omistat hälytysjärjestelmän. Meillä on hälyttimiä asuntoihin, rivitaloihin, paritaloihin, omakotitaloihin, kesämökkeihin, huviloihin, tai liiketiloihin.

.

Hakusanat