.
.
  • .
    Stay
.
TYHJÄ
Total: 0.00 €
.
BASIC Asuntopaketti Plus
  • HomeSecure BASIC Hälytysjärjestelmä keskusyksikkö
  • HomeSecure BASIC Hälytysjärjestelmä Keskusyksikkö
  • HomeSecure BASIC Hälytysjärjestelmä liiketunnistin
  • HomeSecure BASIC Hälytysjärjestelmä ikkunasensori
  • HomeSecure BASIC Hälytysjärjestelmä näppäimistö
Hinta
319.90 €
BASIC Asuntopaketti Plus hälytysjärjestelmä sisältää kaiken mitä tarvitset kodin vartiointiin
 
HomeSecure-konsepti perustuu kodin turvaamiseen murtovarkailta, ja muilta vahingoilta, ilman kuukausimaksuja. Tarjoamme asiakkaille helppokäyttöisiä, luotettavia ja laadukkaita hälytysjärjestelmiä tee-se-itse konseptilla.
 
HomeSecuren hälytysjärjestelmä vartioi kotia 24/7 ja kommunikoi reaali-ajassa. HomeSecure BASIC hälytysjärjestelmä toimii langattomasti 2G GSM-verkossa (SIM-kortin kautta) ja lähettää tekstiviestin sekä soittaa määrättyihin numeroihin tapahtuman sattuessa. 
 
Kaikkiin BASIC paketteihin sisältyy keskusyksikkö, ovi/ikkunailmaiset, liiketunnistin, kauko-ohjaimet, sireeni, liimattavia vartiointitarroja, paristot ja sovellus. Voit aina laajentaa hälytysjärjestelmää BASIC-lisälaitteilla (433MHz) - BASIC keskusyksikköön voi rekisteröidä 96 langatonta ilmaisinta.
 

Tulet huomaamaan kuinka vaivatonta hälytysjärjestelmän käyttöönotto ja päivittäinen käyttö on. Asennus ja etäohjaus hoituu kätevästi meidän ilmaisella HomeSecure sovelluksella (iPhone/Android). Lataa asennuksen pikaopas tästä linkistä.

 

Lue lisää BASIC-mallin toiminnoista ominaisuudet-osiosta tai käyttöoppaasta, ja vertaa BASIC, Smart ja PRO malleja tästä linkistä.

PAKETTI SISÄLTÄÄ
x 1
Keskusyksikkö on hälytysjärjestelmän ”aivot”. Ilmaisimen laukaistua, tieto liikkuu välittömästi keskusyksikköön joka laukaisee hälytyksen.
x 2
Ovi/Ikkunailmaisin on tarkoitettu ovien sekä ikkunoiden avaamisen ja sulkemisen seurantaan.
x 1
Liiketunnistin aktivoi hälytyksen havaitessaan normaalista poikkeavaa liikettä.
x 2
Kauko-ohjaimella voidaan asettaa hälytysjärjestelmä helposti päälle ja pois. Ohjaimessa myös hälytyspainike.
x 1
Langallinen sireeni sisätiloihin (110dB)
x 1
IP kamera
x 1
Virtalähde adapteri
x 3
Varoitustarrat kiinnitetään oviin ja ikkunoihin ehkäisemään murtoja
x 1
Ladattava Suomenkielinen käyttöopas (PDF)
x 1
iPhone ja Android sovellus
Täysin langaton - Kantomatka noin 20 metriä

HomeSecure ilmaisimet, liiketunnistimet, palovaroittimet, näppäimistö, ja sireenit kommunikoivat langattomasti keskusyksikön kanssa. Laitteiden teoreettinen kantomatka on 80 metriä ilman esteitä ja noin 15-20 metriä tavallisissa sisätiloissa, riippuen seinien määrästä ja materiaalista.

Järjestelmään voi liittää 96 langatonta laitetta, 6 kauko-ohjainta, ja 3 langallista ilmaisinta.

SMS-viestit ja puhelut hälytyksen sattuessa

Määritä 5 puhelinnumeroa vastaanottamaan SMS-viestin ja/tai puhelun hälytyksen sattuessa.

SMS tekstiviestissä näet missä ja milloin tapahtuma sattui esim. "Tapahtuma: Hälytys - 28/10/2015 - Aika: 16:54:03 - Zone: Ovi 2"

Kaikki ilmaisimet ovat ohjelmoitavissa, tarkoittaen että voit itse määrittää missä ilmaisimissa on viive, mitkä ovat päällä öisin jne.

Kuorisuojaus - nuku rauhassa

HomeSecure järjestelmällä turvaat kotisi kun olet poissa ja kotona.

Täysvalvonta: Kaikki ilmaisimet ja liiketunnistimet ovat päällä ja laukaisevat hälytyksen. Tätä tilaa käytetään kun kukaan ei ole kotona.

Kuorisuojaus: Ainoastaan ulkokuoren ilmaisimet (esim. ovet/ikkunat) ovat viritettynä, kun taas sisäalueen (esim. liiketunnistimet) ovat pois päältä.

Monta ohjaustapaa

Ohjaa hälytysjärjestelmää mukana tulevilla kauko-ohjaimilla, SMS-tekstiviesteillä tai meidän ilmaisella iPhone ja Android sovelluksella, sekä erillisestä näppäimistöstä.

Yksinkertainen asennus ja käyttö

Rekisteröi ilmaisimet ja kauko-ohjaimet keskusyksikköön muutamassa minuutissa. Asenna ilmaisimet ja keskusyksikkö paikoilleen, ja määritä lisäasetukset sovelluksesta tai tekstiviesteillä. Lue lisää käyttöoppaasta.

Akkuvarmennus: SMS-viesti ja 8 tunnin akku

Järjestelmä lähettää SMS-tekstiviestin virtakatkoksen sattuessa. Mikäli virta katkeaa järjestelmä siirtyy käyttämään ladattavaa akkua (kesto noin 8 tuntia).

Sisäänrakennettu suojakytkin

Suojakytkin laukaisee hälytyksen automaattisesti mikäli keskusyksikköä yritetään sirtää/poistaa seinästä.

Ohjaa järjestelmää iPhone tai Android laitteella

Lataa meidän iPhone/Android sovellus maksutta. Sovelluksella voit kytkeä järjestelmän päälle/pois päältä. Näin voit esimerkiksi laittaa hälytysjärjestelmän päälle mistä vain esim. jos unohdit laittaa hälyttimen päälle tai jos jonkun pitää.

HomeSecure BASIC: Aloitusohje
HomeSecure BASIC: Kauko-ohjaimen rekisteröinti
HomeSecure BASIC: Näppäimistön rekisteröinti
HomeSecure BASIC: Ovitunnistimen rekisteröinti
HomeSecure BASIC Liiketunnistimen rekisteröinti
.