.
.
  • .
    Stay
.
TYHJÄ
Total: 0.00 €
.
PRO Villapaketti
Hinta
639.90 €
PRO Villapaketti sisältää kaiken mitä tarvitset omakotitalon tai huvilan vartiointiin
 
HomeSecure-konsepti perustuu kodin turvaamiseen murtovarkailta, ja muilta vahingoilta, ilman kuukausimaksuja. Tarjoamme asiakkaille helppokäyttöisiä, luotettavia ja laadukkaita hälytysjärjestelmiä tee-se-itse konseptilla.
 
HomeSecuren hälytysjärjestelmä vartioi kotia 24/7 ja kommunikoi reaali-ajassa. HomeSecure PRO hälytysjärjestelmä toimii langattomasti 2G GSM-verkossa (SIM-kortin kautta) ja lähettää tekstiviestin sekä soittaa määrättyihin numeroihin tapahtuman sattuessa. 
 
Kaikkiin PRO paketteihin sisältyy keskusyksikkö (sisäänrakennetulla näytöllä, näppäimistöllä ja sireenillä) sekä muut tarvittavat lisätarvikkeet mm. ilmaisimet, kauko-ohjaimet, mobiilisovellus, ja vartiointitarrat. Voit aina laajentaa hälytysjärjestelmää PRO-lisälaitteilla (868MHz) - PRO keskusyksikköön voi rekisteröidä 32 langatonta ilmaisinta.
 
Tulet huomaamaan kuinka vaivatonta hälytysjärjestelmän käyttöönotto ja päivittäinen käyttö on. Asennus hoituu kätevästi suoraan keskusyksiköstä, ja etäohjaus meidän ilmaisella HomeSecure sovelluksella (iPhone/Android). Lataa asennuksen pikaopas tästä linkistä

 

Lue lisää PRO-mallin toiminnoista ominaisuudet-osiosta tai käyttöoppaasta, ja vertaa BASIC, Smart ja PRO malleja tästä linkistä.

PAKETTI SISÄLTÄÄ
x 1
Keskusyksikkö - akkuvarmennus, sisäänrakennettu sireeni, näyttö ja näppäimistö
x 4
Ovi/Ikkunailmaisin on tarkoitettu ovien sekä ikkunoiden avaamisen ja sulkemisen seurantaan
x 3
Liiketunnistin aktivoi hälytyksen havaitessaan normaalista poikkeavaa liikettä
x 2
Kauko-ohjaimen toiminnot: päälle/poiskytkentä, kuorisuojaus, ja hälytys-painike
x 1
Langaton ulkosireeni välähdyksellä (vilkkuvat valodiodit) sis. virtalähteen
x 3
Varoitustarrat kiinnitetään oviin ja ikkunoihin ehkäisemään murtoja
x 1
Virtalähde adapteri
x 1
Ladattava Suomenkielinen käyttöopas (PDF)
x 1
iPhone ja Android sovellus
SMS-viestit ja puhelut hälytyksen sattuessa

Määritä 6 puhelinnumeroa vastaanottamaan SMS-viestin, sekä 4 puhelinnumeroa vastaanottamaan puhelun hälytyksen sattuessa. Määritä asetuksissa mitkä numerot vastaanottavat tekstiviestin, puhelun, tai molemmat.

SMS tekstiviestissä näet missä ja milloin tapahtuma sattui esim. "Tapahtuma: Hälytys - 28/10/2015 - Aika: 16:54:03 - Zone: Ovi 2"

Erikoisasetukset kahteen puhelinnumeroon: vastaanota viesti mikäli laitteessa on häiriö (esim. ilmaisimen paristo loppumassa, virtakatkos, yhteyshäiriö) ja kun järjestelmä kytketään päälle/pois päältä.

Langaton kommunikointi

HomeSecure ilmaisimet, liiketunnistimet, palovaroittimet, ja sireenit kommunikoivat langattomasti keskusyksikön kanssa. Kantama on 100 metriä ilman esteitä ja noin 30 metriä sisätiloissa, riippuen seinien määrästä ja materiaalista.

 

Järjestelmään voi yhdistää 32 langatonta laitetta, kattaen kaikki alttiina olevat tilat, ikkunat ja ovet ilmaisimilla sekä liiketunnistimilla.

Vahva ja vakaa langaton yhteys 868MHz

Keskusyksikkö ja ilmaisimet kommunikoivat 868MHz taajuudella. 868MHz taajuus mahdollistaa jopa 30 metrin etäisyyden keskusyksikön ja ilmaisimien välillä sisätiloissa. HomeSecure PRO hyödyntää koodausmallia joka käytännössä poistaa yhteyshäiriöt.

Ilmaisimien tilapäivitys

Aseta ilmaisimet lähettämään automaattisen tilapäivityksen keskusyksikköön tasasin välein (esim. kerran tunnissa tai päivässä). Vastaanota ilmoituksia yksittäisten ilmaisimien tilasta, yhteyshäiriöstä, ja matalaparistosta.

Viive-toiminto

HomeSecure PRO hälytysjärjestelmään voi asettaa sisääntulo- ja poistumisviiveen. Käyttämällä viivettä käyttäjällä on aikaa virittää järjestelmä pois päältä kun saapuu kotiin ja poistua kodista järjestelmän päälle virittäessä. Järjestelmä tunnistaa oven avauksen mutta odottaa 0-300 sekuntia ennen hälyttämistä.

Kuorsuojaus - nuku rauhassa

HomeSecure järjestelmällä turvaat kotisi kun olet poissa ja kotona.

Täysvalvonta: Kaikki ilmaisimet ja liiketunnistimet ovat päällä ja laukaisevat hälytyksen. Tätä tilaa käytetään kun kukaan ei ole kotona.

Kuorisuojaus: Ainoastaan ulkokuoren ilmaisimet (esim. ovet/ikkunat) ovat viritettynä, kun taas sisäalueen (esim. liiketunnistimet) ovat pois päältä.

Äänekäs ulkosireeni

Täyspaketti sisältää langattoman ulkosireenin. Ulkosireenin LED-valot välähtää ja sireeni ääntää 105dB voimalla hälytyksen sattuessa. Ulkosireenissä varaparisto (8 tuntia) mikäli virta kateaa.

Monta ohjaustapaa

Ohjaa hälytysjärjestelmää mukana tulevalla kauko-ohjaimella, SMS-tekstiviestillä tai meidän ilmaisella iPhone ja Android sovelluksella, sekä keskusyksikön näppäimistöstä.

Yksinkertainen asennus ja käyttö

Ilmaisimet ja kauko-ohjaimet rekisteröidään suoraan keskusyksikön käyttöpaneelista muutamassa sekunnissa. Asenna ilmaisimet ja keskusyksikkö paikoilleen, ja määritä lisäasetukset keskusyksiköstä. Lue lisää käyttöoppaasta.

Akkuvarmennus: SMS-viesti ja 10 tunnin akku

Aseta järjestelmä lähettämään SMS-tekstiviestin virtakatkoksen sattuessa. Mikäli virta katkeaa järjestelmän siirtyy käyttämään ladattavaa akkua (kesto noin 10 tuntia).

Ohjaa järjestelmää iPhone tai Android laitteella

Lataa HomeSecure iPhone/Android sovellus. Sovelluksella voit kytkeä järjestelmän päälle/pois päältä mistä tahansa, tarkistaa järjestelmän tilaa, sekä tehdä muutoksia asetuksiin.

HomeSecure PRO: Aloitusohje
PRO: Ovitunnistimen rekisteröinti
PRO: Liiketunnistimen rekisteröinti
PRO: Kauko-ohjaimen rekisteröinti
.