.
.
  • .
    Stay
.
TYHJÄ
Total: 0.00 €
.

Varashälytin

Varashälytin

HomeSecure Varashälytin Kotiin

HomeSecure varashälytin on helppo ja taloudellinen tapa suojata kotisi varkailta. Emme peri kuukausimaksuja tai piilotettuja kuluja. Sen lisäksi että varashälytin aiheuttaa huomattavaa stressiä tunkeutujalle, hälytin ehkäisee myös että talosi valitaan kohteeksi.

HomeSecuren hälytysjärjestelmällä poistat epävarmuuden tunteen. Liiketunnistimet, sekä ovi- ja ikkunailmaisimet varmistavat että hälytys laukaisee välittömästi tunkeutujan yrittäessä murtautua sisään.

Hälytyksen sattuessa, HomeSecure keskusyksikkö lähettää SMS-tekstiviestin ja soittaa hälytyspuhelun valittuihin numeroihin. Kytkemällä hälytysjärjestelmän kuorisuojauksen päälle (yövalontatila) voit liikkua vapaasti kotona ja nukkua rauhassa tietäen että ovet ja ikkunat ovat vartioituina.

Varkaudenesto-Järjestelmä Kaikkiin Tarpeisiin

HomeAlarm.fi on erikoistunut GSM-hälytysjärjestelmiin. Meillä on laaja valikoima ja monen vuoden kokemus alalta. Meillä on kaksi eri HomeSecure GSM-hälytintä: BASIC ja PRO mallit. HomeSecure BASIC on taloudellinen perus hälytysjärjestelmä asuntoon, kesämökkiin tai omakotitaloon. HomeSecure PRO sopii kaikkiin rakennuksiin, mutta varsinkin heille jotka haluavat parhaan mahdollisen hälyttimen kaikilla toiminnoilla.

Räätälöi paketti itsellesi meidän lisätuotteilla. Voit aina laajentaa järjestelmää myöhemmin ostamalla lisää ilmaisimia, liiketunnistimia, sireenejä, kauko-ohjainta jne verkkokaupastamme. Lisäämällä IP-kamera järjestelmään voit varmistaa puhelimesta tai selaimesta mitä kotona tapahtuu ja tallentaa videokuvaa murtovarkaasta.

Näin HomeSecure Varashälytin Toimii

HomeSecurella pyrimme mahdollistamaan tehokkaan suojauksen murtovarkailta ja tunkeutujilta tuhlaamatta rahaa turhiin vartiointipalveluihin, jotka eivät kuitenkaan ole paikalla ajoissa. HomeSecure hälytysjärjestelmällä sinä/ystäväsi/perheenjäsen/naapurisi vastaanottavat hälytysviestin mikäli tunkeutuja yrittää päästä sisään. Täten apu saapuu erittäin nopeasti ja sinä voit tarvittaessa hälyttää poliisit paikalle. Kun hälytys laukaisee, järjestelmä lähettää SMS-tekstiviestin ja soittaa hälytyspuhelun määrättyihin numeroihin, samanaikaisesti kun sireeni hälyttää. Huomio ja meteli ovat tunkeutujan pahin vihollinen ja riittää useimmiten tunkeutujan karkottamiseen.

Varashälyttimen Komponentit

Keskusyksikkö

Keskusyksikkö on varashälyttimen aivot. Jokainen ilmaisin lähettää langattoman signaalin keskusyksikköön hälytyksen sattuessa. Keskusyksikkö lähettää SMS-tekstiviestin ja soittaa hälytyspuhelun määrättyihin puhelinnumeroihin.

Eri järjestelmissä on eri asetusmahdollisuudet. PRO järjestelmässä on sisäänrakennettu näppäimistö josta voit kytkeä järjestelmän päälle tai pois päältä.

Molemmissa hälytysjärjestelmässä on kuorisuojaus (yövalvontatila), jolloin sisätilan ilmaisimet esim. liiketunnistimet ovat pois päältä kotona ollessasi, mutta talon ikkunat ja ovet ovat vartioituna.

Langattomat Ilmaisimet

Keskusyksikköön voi kytkeä monta eri ilmaisinta. Yleisimmät ovat ovi/ikkuna ilmaisimet ja liiketunnistimet. Mutta tämän lisäksi voit kytkeä palovaroittimen, kaasuvuotoilmaisin, vesivuotoilmaisimen jne. suoraan keskusyksikköön turvaaksesi kotisi kaikilta vahingoilta. Kaikki ilmaisimet toimivat langattomasti paristoilla välttäen kaapeli sotkun.

Ovi/Ikkuna Ilmaisimet

Ovi/Ikkuna ilmaisimet koostuvat kahdesta osasta. Magneettiosa osa kiinnitetään kehykseen, ja toinen osa oveen tai ikkunaan. Välittömästi oven tai ikkunan avauduttua, osien välillä olevan magneettisen kentän hajottua, ilmaisin laukaisee hälytyksen lähettämällä signaalin keskusyksikköön.

Liiketunnistimet

Liiketunnistimet havaitsevat liikettä jopa 8 metrin etäisyydeltä, 100 astetta vaakasuorassa sekä 55 astetta pystysuorassa, näin yksi liiketunnistin huonetta kohtaan riittää.

Tunkeutujan astuessa sisään, liiketunnistin havaitsee liikkeen välittömästi ja lähettää signaalin keskusyksikköön joka laukaisee hälytyksen.

Meildän järjestelmiä saa myös lemmikkiystävällisillä liiketunnistimilla mikäli teillä on lemmikkieläimiä kotona.

.